петок, февруари 3, 2023

3.5 Собен стан во Büron – Kanton Luzern

Станот може да се преземе од средината или крајот на Мај,2022.Месечно 1200 се NebenkostenДополнително:Tiefgarage за 100chf или Parkplatz за 30chf

Барање на стан и куќа за живеење во Швајцарија

Барањето на дом за живеење знае да биде многу стресно во Швајцарија. Ќе се соочите со големи препреки и проблеми, ќе треба...