Стекнувањето нови клиенти, во исто време, е забавно и предизвикувачко. Мораш да бидеш добро подготвен и потребна е голема упорност. Ова нема никаква врска со исполнување одредени таргети, туку со тестирање на мојата способност да воспоставам и одржувам долгорочен партнерски однос со клиентите. Посетите на клиентите ми помага да дознаам што точно им е потребно со цел да им ја дадам вистинската понуда.

Преку својот начин на работа, заснован на чесност, посветеност, знаење и ефикасност, со неверојатна брзина успевам да создадам значаен профит и да покажам евидентен деловен потенцијал.

Настојувам да им овозможувам квалитет по најповолни услови на клиентите, воведувам најсовремени методи и стандарди во работењето. Моето присуство на пазарот ви нуди безбедност и сигурна иднина.

Почнувајќи од информации за клиентите, квалитетна подготовка на договорите за осигурување со јасни дефиниции за опсегот на покритието, па сè до ажурната исплата на штети, се гаранции за сигурноста и довербата, што ја прават компанијата значаен фактор на стабилност.

Доколку имате потреба од правна помош во давање на правни совети, застапување во водење преговори, составување на исправни дела, за договори за основање, партнерство, соработка и слични ак              ти во врска со основањето или работењето на деловните субјекти и други работи на правна помош ќе ги добиете сите потребни информации.

Она што ме прави поразличен од другите е квалитетот што им го давам на клиентите и секако одговорноста за навремено завршена работа.

Услуги кои Ви ги нудам:

  • Осигурување на моторни возила;
  • Осигурување на дом;
  • Животно осигурување (Смртен случај; Инвалиден случај);
  • Здравствено Осигурување;
  • Совети и услуги за отварање на сопствен бизнис;
  • Услуги за социјална заштита;
  • Услуги за семејни надоместоци;
  • Правни Совети;
  • Болест и несреќа (Надоместок на плата);
  • Помош околу барање на живеалиште;

Доколку имате и други прашања, контактирајте ме и ќе ви ги дадaм сите поребни информации.
Телефон за контакт: +41 78 818 55 55

© Крадењето авторски содржини е забрането со закон. Преземање текстови, изјави или фотографии во авторска сопственост на порталот www.domamk.com е дозволено делумно, со задолжителен хиперлинк до содржината која се пренесува...